rss

De la BMW la KIA! Karim Habib este noul sef al departamentului de design la KIA Motors

Karim Habib va superviza designul noilor automobile și va concepe direcțiile viitoare de design pentru Kia Motors.

De la BMW la KIA! Karim Habib este noul sef al departamentului de design la KIA Motors

Kia Motors Corporation l-a numit pe Karim Habib în funcția devicepreședinte senior și Șef al Centrului de Design Kia. Numirea lui Habib va permite Kia săcontinue sporirea competitivității în design a brandului și produselor sale.


El își va preluanoul post la începutul lunii octombrie și va lucra la centrul global de design Kia dinNamyang, Coreea de Sud.Responsabil pentru designul automobilelor Kia, Habib va superviza munca echipelor dedesign exterior, interior, culori și materiale și va ajuta la stabilirea viitoarei strategii de designa brandului Kia, raportându-i lui Luc Donckerwolke, vicepreședinte executiv și Șef de Designal Hyundai Motor Group.Recunoscut pentru abilitățile sale excepționale în a reflecta identitatea brandului în designulsău, Habib aduce cu el mai mult de douăzeci de ani de experiență în coordonareaproiectelor majore de design ale brandurilor auto premium.


Cel mai recent rol al său a fostde Director Executiv de Design al INFINITI Motor Company, unde a supervizat designulconceptelor celor mai recente automobile.
Anterior, a lucrat atât pentru BMW Group ca Șefde Design, cât și pentru Daimler Group. Născut în Liban, Habib a studiat ingineria mecanicăla McGill University din Canada dar și designul mijloacelor de transport la Art Center Collegeof Design în California.


Vorbește fluent limbile engleză, franceză, germană și italiană.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia motors Karim Habib, images Karim Habib, interview Karim Habib, bmw Karim Habib, design Karim Habib