rss

De maine incepe batalia pe taxiuri la Aeroportul Henri Coanda-Terminalele de comanda sunt anulate

Din data de 1 august nu mai exista terminale in aeroport pe care clientii sa-si cheme un taxi oficial!

De maine incepe batalia pe taxiuri la Aeroportul Henri Coanda-Terminalele de comanda sunt anulate

Conform anunțului operatorilor de taximetrie, de la data de 1 august a.c., terminalele de comandă TAXI din aeroportul Henri Coandă urmează să fie scoase din funcțiune.


Serviciile oferite pasagerilor nu vor avea însă de suferit, întrucât vor rămâne la dispoziția acestora autoturismele TAXI cu preț maximal de 2,29 lei/km, care pot fi găsite în stația din fața aerogării Sosiri.
Acestea vor funcționa, conform legii și la fel ca pe marea majoritate a aeroporturilor lumii, pe principiul “primul venit, primul plecat în cursă”. (Tot în zona Sosiri, dar în alte stații, pot fi găsite și taximetre de 3,50 lei/km.)


Precizăm că atât autoturismele TAXI cât și conducătorii acestora au trecut printr-o procedură de autorizare și se află sub controlul direct al administrației aeroportului; orice neregulă/nemulțumire trebuie adusă imediat la cunoștința dispecerilor TAXI, care vor lua măsuri imediate pentru remedierea situației, inclusiv prin interzicerea definitivă a accesului în stații pentru taximetriștii incorecți.
Chiar si cu celebrele terminale in ultimii ani in incinta aeroportului au proliferat taxiurile pirat cu masini premium in special de Ilfov care aveau tarife nu de 1.99 lei/km ci de 199 lei km!


Bucharest Airports spune ca este mai bine ca acele terminale sa fie scoase pentru ca asociatia COTAR nu a achitat taxele pentru acele terminale, iar un aeroport internatiola trebuie sa ofere servicii de top calatorilor.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cotar henri coanda, cotar se retrage aeroport otopeni, terminale taxi din aeroport, probleme taxi pirat aeroport henri coanda 2020