rss

Detalii in premiera cu noua KIA Stinger facelift 2020-V6 de 390 CP

Kia Motors Corporation a prezentat astăzi primele imagini ale
modelului îmbunătățit (facelift) Kia Stinger 2020, dezvăluind un design împrospătat pentru sedanul sportiv fastback.

Detalii in premiera cu noua KIA Stinger facelift 2020-V6 de 390 CP

Modificările aduse aspectului modelului îmbunătățit pun accent pecaracterul său de gran turismo, iar la interior vine cu îmbunătățiri ale calității habitaclului și oferăclienților mai multe opțiuni de culori și materiale.Modelul îmbunătățit, dezvăluit în acest moment în specificațiile pentru piața locală din Coreea de Sud, se prezintă cu o gamă de actualizări de design, atât la interior, cât și la exterior.



În exterior, modificările adaugă o notă dramatică aspectului automobilului și oferă cumpărătorilormai multe opțiuni pentru personalizare.


La interior, Stinger 2020 oferă un spațiu mai confortabil pentru călătoriile lungi, cu un design reviziuit, materiale noi de înaltă calitate și actualizări alesistemului infotainment.


În partea frontală a modelului Stinger, grila Kia cu semnătura ‘tiger-nose’ se află între noileblocuri optice LED multi-fațetate, care dispun de un design nou și lumini de zi de asemenea cutehnologie LED.


Noile blocuri optice par mai întunecate și mai plate cu luminile stinse, în timp ceoferă automobilului o semnătură de lumini mai high-tech, cu raze de lumină tăioase, înclinateușor spre partea frontală.



În partea din spate, noile blocuri de lumini elegante prezintă o nouă semnătură de luminidistinctă, extinzându-se pe toată lățimea automobilului și urmând forma subtilă a spoileruluiintegrat în capacul portbagajului.


Noile lumini de semnalizare sunt seturi de 10 unități LED individuale, dispuse într-un model tip grilă care imită steagul în pătrățele utilizat în motorsportpentru a semnaliza sfârșitul unei curse.







Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
kia stinger facelift 2020, test kia stinger facelift 2020, motoare kia stinger facelift 2020, pret romania kia stinger facelift 2020, review kia stinger facelift 2020, drive test kia stinger facelift 2020, consum kia stinger facelift 2020, autolatest kia stinger facelift 2020