rss

Detalii in premiera cu noua masina premium DS 4 2021! Si electric si PHEV

Marca de lux a celor de la PSA a prezentat in premiera detalii cu noua gama DS4 2021.

Detalii in premiera cu noua masina premium DS 4 2021! Si electric si PHEV

DS 4 reprezintă mix-ul dintre savoir-faire-ul franțuzesc și tehnologia augmentată, puse în valoarede un design îndrăzneț. Modelul este conceput pentru clienții aflați în căutarea stilului, purității,intuitivității, tehnologiei și a plăcerii de a conduce.
DS 4 seduce prin tehnologii atent studiate, precum motorizarea electrică E-TENSE, conectivitateaaplicată la un interior elegant și digital, confortul și liniștea dinamică și semnătură luminoasă DS.


Motorizarea electrică E-TENSE


Designerii mărcii DS au conceput DS 4 pe o nouă versiune a platformei EMP2. Modulară,dinamică și sigură, noua versiune a platformei EMP2 este capabilă să găzduiască diferite tipuri demotorizări.


Platforma EMP2 asigură performanțe îmbunătățite și oferă mai multă libertate de expresie, pentruo siluetă de proporții inedite.


Plug-in hybrid
Noua versiunea a platformei EMP2 a fost concepută pentru a găzdui sistemul de propulsie plug-inhybrid de nouă generație, fără niciun compromis asupra spațiului din habitaclu.


Un motor cu 4cilindri ce oferă 180 CP este asociat cu un motor electric de 110 CP, cuplat la cutia de vitezeEAT8, pentru o putere combinată de 225 CP.


La acestea se adaugă o baterie mai eficientă cucelule noi mai compacte și de capacitate mai mare, ce permite o autonomie de peste 50 kilometriîn modul zero emisii (ciclu mixt WLTP).Unul dintre atuurile modelului DS 4 este suspensia controlată electronic, DS ACTIVE SCANSUSPENSION.


Tehnologia utilizează o cameră video amplasată în partea superioară aparbrizului, patru senzori de înălțime și trei accelerometri, care analizează în permanență naturadrumului și reacțiile mașinii.


DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează în timp real șiindependent asupra fiecărei roți și ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau maimoale, în funcție de imperfecțiunile drumului.


Rezultatul este un confort îmbunătățit, indiferent destarea drumului.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Detalii, premiera, noua, masina, premium, 2021, electric, PHEV