rss

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti se lauda ca a peticit un sens giratoriu pe Centura Bucuresti

Cei de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti parte a CNAIR se lauda pe Facebook cu o peticire de proportii a unui sens giratoriu din zona Bucuresti.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti se lauda ca a peticit un sens giratoriu pe Centura Bucuresti

De fapt vedem acum cum noua conduce a CNAIR incepe sa puna la dreaba Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti care pana acum a stat ani buni de zile si nu a realizat nici o lucrare de mentenanta  la Centura Bucurestiului.Mai mult decat atat vedem cum oficialii Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti se lauda pe Facebook cum au realizat ei aceasta petecire a soselei DIN SURSE PROPRII! 


Adica au asfaltat pe bucati un banal sens giratoriu care a mai avut probleme in trecut cu scurgerea apei in caz de ploaie! Noroc ca in aceste zile nu avem precipitatii.


Vezi video AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest & Facebook

Tags:
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti 2020, stefanesti Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, cnetura capitalei Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, probleme Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, asfaltari Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, peteciri Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti