rss

Distributia Continental Contitech are probleme de calitate! Cureaua sa dezmembreaza chiar si cand este noua

In Romania au inceput de ani buni de zile sa fie vandute piese auto de o calitate discutabila.

Distributia Continental Contitech are probleme de calitate! Cureaua sa dezmembreaza chiar si cand este noua

Acum a venit randul germanilor de la Continental care ofera celebra distrubutie pe curea Contitiech pentru masinile Dacia care au probleme grave de fabricatie.
Au inceput sa apara foarte multi clienti de Dacia care au ales acest kit de distrubutie care pur si simplu s-a rupt in mers care a dus la distrugerea completa a motorului.


Exemplul de fata este cel al unui Logan 1.2 MPI de 75 CP care costa in medie cu tot cu montaj undeva in jur de 800 de lei si care acum prezinta probleme de calitate:"Logan 2015 1.2 benzina si gaz. Distributie schimbata la 190k km (Contitech) si dupa mai putin de 1 an, la 250k km a inceput sa scoata un zgomot ciudat si am dus-o la mecanic care mi-a aratat cureaua de distributie e normal ca la fix 60k km, cureaua sa arate asa?".


Pe aceelasi site au fost mai multi clienti care au aratat ca aceste distribitutii mult laudate au cedat si proprietarii au ajuns sa inlocuiasca complet motorul cand distributia s-a rupt!

sAutor: AL
Sursa: Autolatest & Facebook

Tags:
kit Continental Contitech logan, kit distributie Continental Contitech dacia, motor mpi dacia Continental Contitech 2020, probleme curea distributie Continental Contitech, probleme rezistenta curea Continental Contitech, cade distributia noua Continental Contitech