rss

Dupa ce BMW a renuntat la Castol acesta a devenit uleiul oficial Renault si Dacia

Marca de uleiuri Castrol are de mai bine de 10 ani mari probleme de calitate pe toate pietele unde este comercializata.

Dupa ce BMW a renuntat la Castol acesta a devenit uleiul oficial Renault si Dacia

Acesta este si principalul motiv pentru care BMW a renuntat sa mai puna in motoarele sale uleiul produs de catre Castrol (2015) , germanii mentionand ca o rata mare a distrugerii acestor motoare se datoreaza utilizarii uleiului Castrol.
Acum BMW foloseste cu succes uleiul Shell, insa Castrol intra ca ulei de fabrica pe toate modelele Renault, Nissan si Dacia.


Dupa ce a devenit sponsor in F1 pentru Renault, marca de uleiuri Castrol inlocuieste in gama uleiul ELF produs de catre compania frantuzeazca Tottal, unul dintre cele mai bune uleiuri din lume.
Acum toate masinile Renault si Dacia vor merge cu uleiuri Castrol despre care nu se cunoaste provenienta, iar pentru cei care deja conduceti masini Dacia si Renault recomnadarea noastra este sa RAMANETI LA ULEIUL ELF prodos de TOTAL IN FRANTA!


Uleiul Castrol este cel mai contrafacut ulei din lume, iar importurile din Rusia si R Moldova au invadat piata din Romania.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
castrol renault, renault probleme ulei castrol, nu puneti castorol renault, dacia merge pe ulei castrol, dacia elf total, renault renunta la elf total pentru castrol