rss

Elena Udrea da lovitura de gratie industriei auto romanesti!

Pe 15 decembrie va expira perioada de suspendare a taxei auto pentru masinile cu norma de poluare Euro 4 si cu motoare mai mici de 2.000 de centimetri cubi capacitate cilindrica.

Elena Udrea da lovitura de gratie industriei auto romanesti!
Taxa auto se plateste si pentru motoarele Euro 4!

Astfel, este de asteptat ca viitorii cumparatori sa se orienteze si mai mult catre masinile second-hand. Si mai fericiti par a fi dealer-ii de masini rulate care au apucat deja sa le aduca in tara si sa le inmatriculeze.

Pentru noi ar fi un avantaj pentru ca avem foarte multe masini pe stoc si au fost deja inmatriculate in Romania, ne-a spus un dealer auto second-hand.

Actualul ministru al mediului, Elena Udrea, a declarat ca ministerul a avut discutii cu CE (Comisia Europeana) pentru reinnoirea termenului pentru suspendarea taxei, dar ca aceasta nu a mai fost de acord.

Proprietarii de autovehicule cu motorizare Euro 4 si capacitate cilindrica de pana in 2.000 cmc au fost scutiti de plata taxei de poluare daca au facut inmatricularea prima data in orice stat membru UE in perioada 15 decembrie 2008 15 decembrie 2009.
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Elena, Udrea, lovitura, gratie, industriei, auto, romanesti