rss

Este avantajoasa instalatia GPL? Unde montez cea mai buna instalatie GPL in Bucuresti

De fiecare data cand incercam sa efectuam o conversie GPL am fost intrebati daca este rentabil, este fiabil si de ce nu se merita sa achizitionam o astfel de instalatie pe masina proprie.

Este avantajoasa instalatia GPL? Unde montez cea mai buna instalatie GPL in Bucuresti

Domnilor este CRIZA si pretul benzina o sa creasca din nou in 2013!


In contextul crizei economice globale care a ridicat foarte mult preturile carburantilor, instalatia GPL pare a fi o modalitate prin care se pot reduce costurile de exploatare ale masinii.


Totusi, inainte de toate, fiecare potential client ar trebui sa cunoasca ce implica acest tip de alimentare alternativa.


De la bun inceput trebuie spus ca instalarea unui sistem de alimentare cu GPL este o solutie adecvata mai ales pentru autoturismele care circula preponderent in mediul urban si depasesc un rulaj mediu anual de circa 15.000 km. Cei care si-au montat o astfel de instalatie mentioneaza ca au reusit reducerea costurilor de exploatare per km cu aproximativ 40-50%, asta comparativ cu sistemele de alimentare clasice pe benzina ori motorina.


S-a demonstrat ca alimentarea cu GPL nu prezinta riscuri majore in exploatare, aceasta fiind in anumite situatii mai rezistenta la solicitari comparativ cu sistemele clasice. 


Vezi cat costa o instalatie pentru masina ta AICI!


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
cea mai buna instalatie gpl, gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 0.9 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti 2013, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl compact, instalatie gpl senit prot obd 2013, oferta zenit pro obd 2800 ron, programare montaj gpl, discount, reducere, oferte instalatie gpl, agc zenit pro, stag 300, stag premium, tomasetto, multivalva omd, multivalva tomasetto, reductor arctic, reductor gurtner, milano fabricat in turcia, fratelli fabricat in turcia, brc fabricat in italia, brc sediu buzau, importator brc buzau, discount instalatie gpl, montaj logan 0.9 tce