rss

Este Oficial! RAR nu prelungeste valabilitatea ITP-ului! Daca a expirat nu mai mergi cu masina

RAR este prima autoritate a statului care decide ca romanii sa nu mai benefecieze de mobilitate chiar acum in caz de pandemie.

Este Oficial! RAR nu prelungeste valabilitatea ITP-ului! Daca a expirat nu mai mergi cu masina

Adica oficialii RAR au trimis spre statille ITP o circulara care atentioneaza statiile ITP-ul daca experia soferul trebuie sa mearga sa-l faca ca daca nu este ilegal sa mergi cu masina pe sosele.In urma cu ceva vreme noi faceam un reportaj in care atentionam faptul ca sute de mii de masini vor avea in perioada urmatoare nevoie de ITP, iar sute de mii de romani trebuie sa iasa din izolare pentru a merge si a da bani celor de la RAR ca sa-l prelungeasca.
In aceasta perioada a starii de urgenta se prelungesc automat doar documentele eliberate de institutii publice de exmeplu CI sai buletin, permis auto, numere rosii care nu mai sunt provizorii.RAR zice ca ITP-UL nu este efectuat/eliberat de institutii publice, adica statiile ITP sunt institutii particulare/private care sunt doar agreeate de RAR! 


Insa noi toti stim ca ITP-ul este o procedura de verificare si online a fiecarei masini, iar daca RAR ar inchide sistemul informatic nu se vor mai putea face IPT-uri in Romania!


Si credem ca si Politia Rutiera este de acord cu decizia de a STOPA ORICE ITP PE TERITORIUL ROMANIEI!


RAR este condus de cateva luni de catre Ing. Radian TUFÄ‚.
sAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
rar decizie itp covid19, problem rar statii itp, probleme valabiltate itp in pandemie, covid19 rar statii itp, ogligativitate itp romania in pandemie covid19