rss

Europenii aleg cele mai urate interioare! Americanii castiga detasat

Daca traiesti in Europa cu o siguranta de 99% putem spune ca masina ta are un interior complet inchis.

Europenii aleg cele mai urate interioare! Americanii castiga detasat

De farte multi ani europenii au ales ca toate masinile vandute aici trebuie neaparat sa fie cu un interior 100% negru! De vina este o mentalitate gresita care spune ca daca masina este neagra la interior este mai usor de intretinut.

Ei bine aceste masini europene nege sunt si de cele mai multe ori mult mai murdare la interior decat unele americane in care abunda culori deschise.


Daca este negru nu inseamna neaparat cu este si CURAT!


Daca mergi la o spalatorie auto si intrebi care sunt cele mai murdare masini la interior primul raspuns este cele detinute de catre femei, soferitele fiind mult mai murdare decat soferii cel putin in Romania.
De partea cealalta a oceanului un interior negru inseamna ca masina nu are mari sase sa fie vandut din showroom pentru ca o masina americana trebuie sa fie crem la interior.


Pentru a intelege mai bine diferentele vezi cateva imagini cu aceeasi masina vanduta pe cele doua piete, si vei intelege mai bine de ce un interior negru este predestinat doar pentru masinile morturare sau cele de transport in comun.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
interioare masini, probleme interior negru, curatenie interior negru, interior crem curatenie, cum se curata un interior crem, piele alba masina