rss

Fiat are probleme cu motoarele TwinAir pe modelele Fiat 500 si Lancia Ypsilon

Italienii de la Fiat au anuntat ca urmeaza sa recheme in service modelele Fiat 500 si Lancia Ypsilon datorita unor probleme tehnice la unitatea Twin Air.

Fiat are probleme cu motoarele TwinAir pe modelele Fiat 500 si Lancia Ypsilon

De fapt acesta este primul recall al noului motor cu doi cilindri in linie supraalimentati care se numeste la Fiat TwinAir.


Momentan nu se cunosc detaliile rechemarii masinilor Fiat 500 si Lancia Ypsilon, insa clientii din Romania au declarat ca de o problema similara sufera si limuzina Lancia Thema echipata cu motorul diesel VM Motori, aceelasi care echipeaza toata gama Jeep Grand Cherokee.


Momentan importatorul marcilor enuntate mai sus in Romania, Autoitalia nu a declarat nimic oficial despre aceste rechemari in service.


Citeste mai multe despre problemele cu motoarele Fiat vezi AICI si AICIAutor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme motoare fiat, twin air cu probleme tehnice, motoare stricacioase, de ce este in declin fiat, probleme autoitalia, service autoitalia, fiat second hand, my fiat is fantastic?, recall masiv fiat, masini cu probleme la fiat si lancia, vm motori diesel pe jeep cu probleme tehnice, problem de software lancia, 3.0 crd cu probleme, consum real 0.9 twin air