rss

Fiat reintroduce in productie modelul Punto Classic 2013

Fiat a anuntat ca urmeaza sa comercializeze din nou modelul sau Punto Classic care a fost un bestseller pentru italieni in urma cu 7ani.

Fiat reintroduce in productie modelul Punto Classic 2013

Noua masina este construita in uzina Zastava din Serbia si este de fapt aceelasi Punto Classic care a primit un usor facelift exterior si o gama de motorizari mult mai mica.


Motorul de baza este un cunoscut 1.2 litri care dezvolta o putere maxima de 60 CP si 102 Nm, propulsor care a demonstrat o fiabilitate de top in anii trecuti.
Cine doreste performante mai bune poate sa aleaga un diesel de 1.2 litri Multijet de 70 CP, motor care are un consum mediu foarte mic.


Pentru a demonstra o diversitate mai mare noul Punto Classic 2013 are si o versiune pe GPL a motorului de 1.2 litri pe benzina. Pretul unui Punto Classic in Serbia este de 8.000 euro cu toate taxele incluse.


Pentru piata din Romania noul Punto Classic nu este comercializat, clientii Autoitalia trebuind sa se multumeasca doar cu modelul Punto 2012 care are un pret de pornire de 13.800 euro cu TVA inclus pentru versiunea diesel.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
punto classic, fiat zastava, uzina fiat serbia, pret punto classic 2013, 1.3 mulitjet, consum punto classic, punto classic vs dacia sandero, siguranta, valoare de revanzare