rss

Fiat si-a concediat directorul de calitate! My Fiat is NOT fantastic

In urma unor studii de fiabilitate pentru marcile Fiat si Jeep directorul de calitate a fost concediat.

Fiat si-a concediat directorul de calitate! My Fiat is NOT fantastic

Conform celor de la Consumers Report cele mai slabe masini de pe piata din SUA sunt produse de Fiat-Chrysler, grup care vinde automobile si in Romania.


Pe ultimele pozitii se afla gama Fiat care si-a pastrat renumele de constructor de automobile ieftine insa cu probleme atunci cand vine vorba de rezistenta lor in timp.De asmenea marele perdant in clasamentul CR este si Jeep care vinde in prezent masini 4x4 cu o transmisie automata cu 9 trepte care are grave probleme de functionalitate.


Pana in prezent concedierea de fata este primul pas facut de italieni in inceperea remedierii problemelor din cadrul grupului.


Si in Romania masinile vandute de Autoitalia primesc din partea clientilor cele mai mici note cand vine vorba de fiabilitate, marca Fiat neavand nici o sansa in a recupera diferenta fata de producatorul roman Dacia care vinde in prezent una dintre cele mai fiabile masini din Europa.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme fiat, pirderi fiat, foat 500 cu probleme, pierderi fiat 500, piata auto fiat 500, l probleme tehnice fiat 500, nu cumparati fiat 500, sfatul presedintelui nu cumparati fiat