rss

Fiat Tipo 2016 nu primeste decat 3 stele de siguranta EuroNCAP! Fiat se afla la nivelul celor de la Dacia

Fiat a reusit sa castige doar 3 stele de siguranta cu noul lor model Tipo 2016.

Fiat Tipo 2016 nu primeste decat 3 stele de siguranta EuroNCAP! Fiat se afla la nivelul celor de la Dacia

Fiind masini ieftine, e normal ca tehnologia si sistemele de siguranta foarte avansate sa lipseasca. Asa cum este si cazul automobilelor romanesti Dacia, care niciodata nu s-au bucurat de maximum de 5 stele la testele Euro NCAP.


Iata ca in aceasta liga intra de acum si Fiat Tipo, o masina ieftina care are parte si ea cam de putine stele de siguranta.
Mai mult decat atat italienii spun ca masina are 4 stele de siguranta daca se opteaza pentru cateva elemente platite extra detaliu care permite celor cu mai putini bani sa-si cumpere o masina mai putin sigura.


Aceasta mentalitate a fost anulata complet de catre cei de la KIA in urma cu 10 ani cand a echipat standard toate masinile cu cel mai inalt nivel de siguranta fara un extra cost.

Autor: AL
Sursa: Autolatest & 4Tuning

Tags:
Fiat Tipo 2016 EuroNCAP, trei stele Fiat Tipo 2016 EuroNCAP, fiat tipo cade testele de siguranta, probleme siguranta Fiat Tipo 2016 EuroNCAP, safety problems Fiat Tipo 2016 EuroNCAP, dacia sandero vs Fiat Tipo 2016 EuroNCAP, safety problems tipo, Fiat Tipo 2016 EuroNCAP made in turkey