rss

Finlandezii lanseaza noua anvelopa dedicata de iarna Nokian WR Snowproof 2019

Siguranța este caracteristica cea mai importantă a anvelopei, asigurând, pe timp de iarnă, un șofat fără griji în cazul căderilor bruște de zăpadă și al șoselelor acoperite cu mocirlă.

Finlandezii lanseaza noua anvelopa dedicata de iarna Nokian WR Snowproof 2019

Schimbările meteorologice neașteptate din timpul iernii sunt deja bine cunoscute în toată Europa.Nokian WR Snowproof este o nouă anvelopă premium de iarnă creată pentru a oferi siguranță detop pentru condusul pe timp de iarnă.
Indiferent dacă șofează în oraș, pe autostrăzi sau pe drumuripitorești de munte, șoferii din Europa Centrală se bucură de o combinație excepțională de aderențăde primă clasă și de o experiență de condus previzibilă și echilibrată.


Conform unui sondaj de opinie realizat de Nokian Tyres, aproape 60% dintre șoferii din EuropaCentrală au considerat că anvelopele de iarnă specializate sunt cele mai importante echipamente deprotecție a autovehiculelor în lunile de iarnă.


Aproape 70% dintre respondenți au considerat aderențași manevrabilitatea pneurilor în condiții de iarnă ca fiind cele mai valoroase caracteristici, în timp cesiguranța în situații extreme, cum ar fi pe drumurile cu zăpadă, și aderența anvelopei pe drumuri cumocirlă, s-au situat pe următoarele două locuri.Alpine Sense Grip – Aderență excelentă pe timp de iarnă, manevrabilitate echilibratăNoua anvelopă Nokian WR Snowproof oferă o aderență excepțională pe drumuri înzăpezite,mocirloase și umede – o caracteristică dorită de șoferi și, de multe ori, chiar necesară. Aderențafermă se bazează pe noul concept Alpine Sense Grip, în timp ce compozitul unic din cauciuc AlpineGrip garantează performanțe excelente în condiții de iarnă dintre cele mai diverse, la temperaturivariate.


În această anvelopă premium ecologică, fiecare bloc de rulare și striație are un rol specific,oferind siguranță și confort în timpul condusului.


Manevrabilitatea este echilibrată și ușor de controlat,chiar și în condiții surprinzătoare. Nokian WR Snowproof vine cu o rezistență foarte redusă la rulare,ceea ce înseamnă un consum scăzut de carburant și emisii reduse.


„Virajele pe drumuri mocirloase și schimbările bruște de bandă pentru a evita diverse obstacole, deexemplu, reprezintă provocări pentru șoferi. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor,noua anvelopă Nokian WR Snowproof acționează ca o centură de siguranță, maximizând siguranța laextreme.Aceasta rămâne controlată și fiabilă chiar și la limita aderenței. Conceptul Alpine Sense Grippermite anvelopelor noastre de iarnă să se adapteze variațiilor meteorologice, oferind aderența șicontrolul necesare pentru cele mai extreme situații de șofat, chiar înainte ca sistemele electronice desiguranță ale mașinii să se activeze.”, declară Marko Rantonen, Product Development Manager alNokian Tyres.Gamă de anvelope premium versatilă, disponibilă în toamna anului 2019Noile anvelope sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160km/h), T (190km/h), H (210 km/h), V(240 km/h) și W (270 km/h), iar dimensiunile acoperă 55 de produse, de la 14 la 20 de inci. NokianWR Snowproof va fi disponibilă pentru consumatori în toamna anului 2019.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret Nokian WR Snowproof 2019, lansare Nokian WR Snowproof 2019, detalii Nokian WR Snowproof 2019, pret Nokian WR Snowproof 2019, autolatest Nokian WR Snowproof 2019, testeauto Nokian WR Snowproof 2019, whattruck Nokian WR Snowproof 2019, anduranta Nokian WR Snowproof 2019