rss

Firea e obligată să anuleze licitatia in care a desemnat castigatoare firma turceasca de tramvaie pentru Bucuresti

In urma contestatiti Astra Vagoane Arad Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a declarat ca prima licitatie este ilegala, deci trebuie sa fie anulata fara ca turcii sa fie declarati castigatori.

Firea e obligată să anuleze licitatia in care a desemnat castigatoare firma turceasca de tramvaie pentru Bucuresti

„În temeiul art. 26 alin. (2) și (5) din Legea nr. 101/2016, pentru considerentele evocate în motivarea prezentei, admite, în parte, contestația formulată de Astra Vagoane Călători SA, în contradictoriu cu Municipiul București, și anulează adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire nr. 3307/04.11.209 și 3308/04.11.2019 și raportul procedurii de atribuire nr. 3297/04.11.2019”, se arată în decizia CNCS, obținută de Club Feroviar.
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor obligă Primăria Municipiului București la reevaluarea ofertei Durmazlar Makia Sanayi Ve Ticaret Aș, în termen de 20 de zile de la primirea deciziei.


De asemenea, CNSC obligă Primăria Capitalei la plata sumei de 35.000 de lei către Astra Vagoane Călători SA, reprezentând cheltuielile cu avocații:


„În temeiul art. 26 alin. (9) din lege, admite solicitarea contestatoarei privind plata cheltuielilor efectuate în cursul soluționării contestației și obligă Municipiul București la plata către Astra Vagoane Călători a sumei de 35.000 lei, reprezentând onorariu avocat”.


CITESTE MAI MULTE AICI!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
tramvaie Durmazlar, tramvaie tucesti, astra vagoane arad probleme Durmazlar pmb, firea pmb Durmazlar