rss

Firea, Tariceanu si ALDE vor taxa de intrare in centrul Bucurestiului din 2019

Conform ultimelor informatii un consilier ALDE din Primaria Bucuresti doreste sa introduca o taxa pentru a intra in Bucuresti.

Firea, Tariceanu si ALDE vor taxa de intrare in centrul Bucurestiului din 2019

Este vorba de un referendum propus de consilierul Tudor-Tim Ionescu care trebuie sa intrebe bucurestenii daca sunt de acord cu implementarea unei taxe valabile pentru toate masinile care intra in Bucuresti.
Conform primelor informatii este vorba de accesul in zonele din centrul Bucurestiului, insa momentan putem lua in calcul si taxarea pentru toate masinile care intra in Capitala tarii.Intrebarea la Referendum este urmatoarea: „Sunteti de acord cu restrictionarea accesului auto in perimetrul delimitat in interiorul zonei centrale a Municipiului Bucuresti prin identificarea si implementarea unui sistem de taxare sau de utilizare de vignete?” DA sau NU?
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
referendum taxa bucuresti Tudor-Tim Ionescu, Tudor-Tim Ionescu alde, psd alde taxare masini bucuresti, pret intrare in bucuresti Tudor-Tim Ionescu, taxa pentru accesul in centrul orasului Tudor-Tim Ionescu, imagini Tudor-Tim Ionescu, interviu Tudor-Tim Ionescu adle primaria bucuresti