rss

Firea vrea ca bariera sa cada insa aceasta intra in judetul Ilfov-Voluntari condus de sotul sau Pandele Florentin Costel

In urma cu ceva vreme primarita Firea a spus ca trficul este ingreunat in Nord pentru ca se sta la bariera.

Firea vrea ca bariera sa cada insa aceasta intra in judetul Ilfov-Voluntari condus de sotul sau Pandele Florentin Costel

Primarul general Gabriela Firea i-a cerut ministrului Transporturilor să schimbe mersul trenurilor, astfel încât bariera CFR din Pipera să nu mai îngreuneze traficul la orele de vârf.





Drumul invocat de primarul Capitalei face legătura dintre Voluntari, oraşul unde locuieşte Gabriela Firea, şi Bucureşti, locul unde lucrează.


Este vorba de celebra bariera din Piepa pe strada Petricani ( Bucuresti) si soseaua Bucuresti Nord ( Ilfov Voluntari) care din pacate nu se afla in Bucuresti asa cum spune Firea.


De fapt celebra bariera se afla exact pe teritoriul din Voluntari condus chiar de catre sotul primarului din Bucuresti.



Marea problema este faptul ca nici oficialii CFR insa nici Primaria Voluntari nu au cazut de acord cu constructia unui pasaz peste calea ferata.


De fapt Pandele Florentin Costel este primar la Vountari de 20 de ani, timp in care acesta putea realiza pe fonduri locale si europene impreuna cu CFR un pasaj de toata frumusetea.





s





Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
Pandele Florentin Costel bariera cfr, g firea pandere bariera cfr, probleme trafic pandele voluntari 2020