rss

Ford a lansat oficial in Romania noua sa generatie de modele Fiesta 7

Fanii masinii produse in Germania trebuie sa priveasca acest model drept unul care incearca sa duca brand-ul Fiesta mult mai departe in segmentul sau.

Ford a lansat oficial in Romania noua sa generatie de modele Fiesta 7

Spunem aceasta pentru ca de aceasta data nu mai avem o masina revolutionara precum a fost generatia 6 fata de cea precedenta, Ford Europe incercand acum sa-si cimenteze pozitia sa in acest segment extrem de disputat.Putini stiu ca Ford Fiesta a detronat "miticul" VW Golf de pe prima pozitie la vanzari in acest an, performanta realizata cu o masina produsa de ani buni de zile cu succes.


Acum a venit randul noii Fiesta 2017 sa ne arate cum trebuie sa se comporte un asemenea automobil, americanii reusind din nou o crestere considerabila a caroseriei.


Noua Fiesta are cativa cm in plus, detaliu care se regaseste la interior unde habitaclul este foarte bun chiar si pentru cei cu o inaltime peste medie.Tot noua este si plansa de bord care are acum un display integrat in partea superioara, sistem clasic Sync 3 Ford fiind extrem de bun din punct de vedere tehnologic.


Gama de motorizari diesel cuprinse un propulsor 1.5 TDCi in mai multe variante de putere si doua motoare pe benzina. Unul nou de 1.1 litri care vine sa reprezinte versiunea de baza Trend pentru flote si piete emergente, si un clasic 1.0 EcoBoost.Noi am condus sute de km versiunea Fiesta 1.0 EcoBoost de 100 CP si cutie semiatomata Getrag cu 6 trepte si putem spune ca masina a atins un nivel de rafinament greu crezut in acest segment cu cativa ani in urma.


Pur si simplu, o Fiesta echipata intr-o versiune de top Titanium sau chiar Vignale reprezinta o mare problema chiar si pentru masinile din clasele imediat superioare precum Focus, Astra, Golf sau Megane.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
#newfiesta, lansare ford fiesta 2017, fiesta lansare cluj, ford fiesta 1.1 trend 2017, test drive ford fiesta 1.0 ecoboost at6, consum fiesta 1.5 tdci vignale 2017, pret ford fiesta vignale 2017, drive test autolatest ford fiesta 2017, review new ford fiesta vignale 2017