rss

Ford EcoSport are probleme tehnice cu ambreiajul si consumul mare pentru motorul 1.0 EcoBoost

Americanii de la Ford au anuntat ca retrag din circulatie multe modele EcoSport pentru probleme tehnice.

Ford EcoSport are probleme tehnice cu ambreiajul si consumul mare pentru motorul 1.0 EcoBoost

Acest rcall se refera la cateva componente tehnice precum ambreiajul care cedeaza la foarte putini km fata de cel al unui model Fiesta.


Pe anumite piete noul Ford EcoSport are probleme grave si cu transmsia automata care necesita o inlocuire completa.In Europa cel mai bine vandut model este EcoSport cu motorizarea pe benzina 1.0 EcoBoost, motor de care s-au plans aproape toti clientii pentru ca are un consum real de benzina extrem de mare in comparatie cu ceea ce zice producatorul.
De asemenea pentru cei care doresc sa-si cumpere un EcoSport trebuie spus ca masina este construita doar in uzinele Ford din India, iar calitatea de fabricatie si asamblare este chiar inferioara multor model Dacia.


Mai jos vezi un video cu alte probleme ale masini la pornire.


Sursa: A

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme ford ecosport, consu mare ford ecosport, probleme tehnice ford ecosport, nu cumparati ford ecosport, recall ford ecosport, ford ecosport fabricat in india, calitate de fabricatie proasta ford ecosport, cele mai proaste plastive ford ecosport, consum mare 1.0 ecoboost, probleme pornire ford ecosport, ford ecosport made in romania, pret mare ford ecosport