rss

Ford Explorer se vinde in Romania cu 50.000 euro in plus fata de pretul pentru SUA

Ford incearca din nou sa impuna europenilor inca un SUV produs in SUA.

Ford Explorer se vinde in Romania cu 50.000 euro in plus fata de pretul pentru SUA

Primul SUV made in USA promovat in Romania a fost vechiul Edge care la randul sau avea probleme la capitolul pret de achziitie.


Acum a venit timpul ca Ford sa scoata pe tusa esecul Ford Edge, in locul sau intrand in gama noul full size SUV Ford Explorer 2020.
Noua masina se vinde in Romania cu un pret de achizitie incepand cu 77.800 euro TVA inclus, pret extrem de mare chiar si pentru un Ford american. De fapt pentru aproape 80.000 euro poti oricand sa-ti cumperi un BMW X5 sau un Mercedes GLE de ultima generatie care sunt masini din categoria premium.


Insa surpriza cea mare este ca acest Explorer se vinde in Romania cu 50.000 euro MAI SCUMP decat aceeasi masina pentru piata din SUA care dupa cum bine se stie are salarii mult mai mari decat cele de la noi din tara.Gama Explorer in SUA are un pret de baza de 32.000 dolari americani care convertiti in Euro ajunge sa fie vandut cu un pret real de 27.800 euro, adica cam cat costa un Focus vandut de Ford Romania.


Diferenta de 50.000 euro este mult prea mare chiar si pentru un Explorer PHEV 2020.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ford exploer probleme 2020, pret romania ford explorer 2021, ford explorer 2.3 ecoboost, pret explorer sua vs europa, recall ford phev pericol de incendiu