rss

Ford mareste in SUA garantia la cutia secventiala Getrag PowerShit DPS6 la 10 ani sau 241.000 de km

Aceasta garantie nu se aplica din pacate masinilor vandute in Europa, respectiv Romania.

Ford mareste in SUA garantia la cutia secventiala Getrag PowerShit DPS6 la 10 ani sau 241.000 de km

Marea problema cu transmisia cu dublu ambreiaj PowerShift DPS6 a atins cote atat de mari in SUA incat NHTS a fortat Ford sa recheme in service si sa inlocuiasca ambreiajele transmisiei.
Aceaste ambreiaje costa in medie 1500 euro cu tot cu manopera iar Ford a decis ca nu poate sa schimbe sute de mii de astfel de ambreiaj. Drept urmare marca americana a crescut garantie la 10 ani sau 150.000 de mile ( 241.000 de km), garantie care se prelungeste cu 6 luni chiar si cand masina depaseste aceast termen.
Momentan despre milioanele de modele Ford Fiesta si Focus vandute cu aceasta transmisie in Europa NU PRIMESC aceelasi tratament.


Mai mult Ford a spus ca da banii inapoi celor care au facut reparatii pe aceasta transmsie dupa ce masina a iesit din garantia initiala de 5 ani.

s

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
ford PowerShift DPS6 problems, tech ford PowerShift DPS6, getrag ford PowerShift DPS6, probleme cutie ford PowerShift DPS6, pret discuri ford PowerShift DPS6, service cutie automata, kit reparatie ford PowerShift DPS6, soft ford PowerShift DPS6