rss

Ford Range primeste note foarte mici cand vorbim de fiabilitate! Probleme tehnice

Dosar SH-Ford Ranger primeste note extrem de mici la capitolul fiabilitate-Costuri foarte mari de mentenanta.

Ford Range primeste note foarte mici cand vorbim de fiabilitate! Probleme tehnice

Actuala generatie de model Ford Ranger a reprezentat pentru germani un salt imens la capitolul caroserie si de ce nu motorizari.


Cine conducea vechiul Ranger avea sa fie multumit de motorizarea diesel de 2.2 litri insa si de cea de 3.2 litri, iar aspectul cel mai important era de fapt caroseria gandita de Ford Australia pentru cele mai dure conditii de utilizare.In realitate actuala generatie Ford Ranger avea sa dea multe batai de cap proprietarilor sai pentru ca motorul diesel de baza 2.2 TDCI avea mari probleme cu injectoarele de motorina.


Urma catalizatorul care incendia masina daca mergeai cu ea pe camp pentru ca acest DPF nu era protejat de paie sau iarba uscata.Ultima si poate cea mai importanta problema a actualei generatii este faptul ca fiabilitatea generala a masinii a scazut in comparatie cu vechile modele.


CITESTE MAI MULTE AICI!


 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme ford ranger, injectoare ford ranger, recall ford ranger, consum mare ford ranger, test drive ford ranger, test ro ford ranger, whattruck ford ranger, probleme electrica ford ranger, cost reparatiie cutie ford ranger, pret disc frana ford ranger, pret evacuare ford ranger, , pret motor complet ford ranger