rss

Ford recunoaste ca are mari probleme tehnice cu motorul diesel 2.0 EcoBlue AdBlue 2019

Pana acum sunt vizate peste 100.000 de masini care au fost echipate cu aceste motoare in Europa.

Ford recunoaste ca are mari probleme tehnice cu motorul diesel 2.0 EcoBlue AdBlue 2019

Una dintre cele mai socant stiri a anului pentru fanii Ford este ca vedem acum cum noul motor diesel 100% construit de catre Ford are probleme tehnice.
Acum vedem cu Ford a anuntat pe anumite piete ca urmeaza sa retraga in service miii de modele comerciale Transit, Transit Custom si noul Ford Ranger.


Se pare ca este vizat si noul Ranger Raptor care are aceeasi motorizare 2.0 EcoBlue intr-o versiune de putere de peste 200 CP.Oficialii Ford spune ca nu este marca de vina pentru aceste probleme tehnice cu injectoarele de motorina, ci un furnizor care se pare ca livreaza aceste injectoare cu defecte.


Noi spunem ca aceasta problema la capitolul injectoare a fost intalnita si in urma cu 3 ani pe toate motoarele de generatie mai veche 2.2 TDCi gasite pe gama comerciala si Ranger.Aceasta este fapt prima rechemare oficiala a noii motorizari diesel EcoBlue, motor mult laudat de catre Ford ca fiind mult mai bun decat vechile generatii construite de fapt de cate Grupul francez PSA Peugeot Citroen.


CITESTE MAI MULTE AICI!

sAutor: AL
Sursa: Autolatest & Parkers.co.uk

Tags:
probleme ford ecoblue, ford 2.0 ecoblue, probleme injectoare ford 2.0 ecoblue, recall diesel injector ford 2.0 ecoblue, probleme tehnice cu motorul ford 2.0 ecoblue adblue, rechemare service ford ford 2.0 ecoblue, clienti nemultumiti ford 2.0 ecoblue, consum ford 2.0 ecoblue, pret distributie ford 2.0 ecoblue, kit curea distributie ford 2.0 ecoblue