rss

Gabriela Firea si cei de la PMB au uitat de masinile pe GPL! In Paris acestea sunt tratate la fel cu cele electrice si hibrid

In Paris taxa CritAir favorizeaza accesul in centru pentru toate masinile electrice, hibrid insa si cele pe GPL.

Gabriela Firea si cei de la PMB au uitat de masinile pe GPL! In Paris acestea sunt tratate la fel cu cele electrice si hibrid

In urma cu cateva zile Primarul Gabriela Firea a spus tare intr-o conferinta de presa ca in Bucuresti urmeaza sa fie introduse taxa B pe numele sau Oxigen B insa si taxa Oxigen C care interzice complet accesul in centru pentru masinile non euro, euro 1, 2 si 3.
Daca ne uitam putin la situatia din Paris vedem ca acolo primaria  a decis ca pot intra in centrul orasului toate masinile fara taxa daca sunt Euro 6, electrice, hibrid sau pe GPL.


Aceasta ultima categorie este complet uitata de catre Primarul Bucurestiului, respectiv masinile pe GPL care in realitate polueaza cu pana la 80% mai putin decat cele diesel ( care inca au filtru DPF pe ele) sau 20% fata de cele care merg pe benzina.
Supriza cea mare in Paris este ca daca conduci o masina pe benzina si GPL Euro 2 NU PLATESTI NIMIC, insa daca conduci un diesel Euro 5 mai bine mergi cu mijoacele de transport in comun.


De asemenea primaria a uitat de masinile taxi din Bucuresti si Ilfov care sunt peste 20.000 de unitati, masini care functioneaza 99% pe GPL!


CITESTE MAI MULTE AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
taxa acces bucureti, taxa oxigen b bucuresti, tax masini oxigen c bucuresti, masini gpl acces bucuresti, probleme pmb masini gpl, taxi gpl acces centru bucuresti, zone acces limitat bucuresti oxigen, vignieta oxigen b masini gaz, critair paris lpg cars, masini gpl vinieta paris 2020