rss

Gabriela Firea a ajuns de ras chiar si la americani! Bloomberg spune despre Bucuresti: Europe’s Capital of Chaos

Edilul celui mai mare oras din Sud Estul Europei a ajuns un titlu chiar si pentru presa din SUA.

Gabriela Firea a ajuns de ras chiar si la americani! Bloomberg spune despre Bucuresti: Europe’s Capital of Chaos

Este vorba de celebra editie Bloomberg care a realizat recent un amplu articol in care se arata realitatea crunta din Romania si in special din Bucuresti.
Acestia spun despre Capitala Romanieie ca este "Europe’s Capital of Chaos", adica capitala HAOS a Europei pentru ca aici nu se face nimic pentru rezolvarea problemei traficului.


De fapt si cei de la Uber spun ca Bucurestiul este un oras atat de aglomerat incat soft-ul americanilor nu prea poate sa faca fata pentru simplul fapt ca sunt prea multe masini si INFRASTRUCTURA ESTE IN PROPORTIE DE 90% INDENTICA CU CEA DIN ANUL 1989.
Din pacate si metroul bucurestean este o relicva a epocii comuniste, guvernantii si primarii Bucurestiului fiiind incapabili sa lege toate cartierele orasului sau chiar zona metropolitana unde locuiesc peste 500.000 de cetateni care lucreaza zilnic in Bucuresti!


Citeste articolul Bloomberg AICI!


Ceausescu prin Bucuresti in anii 80!Autor: AL
Sursa: Autolatest & Photographer: Ioana Epure/Bloomberg

Tags:
bucharest bloomberg, capital of chaos bucharest, probleme gabriela firea bloomberg usa, statistici uber bucuresti trafic, probleme infrastructura bucuresti 2020