rss

Gabriela Firea de la PSD prezinta patru aplicatii dedicate bucurestenilor! Trafic Alert Bucuresti vs WAZE

Trafic Alert București este cea mai noua aplicatie realizata de catre PMB!

Gabriela Firea de la PSD prezinta patru aplicatii dedicate bucurestenilor! Trafic Alert Bucuresti vs WAZE

Platforma permite preluarea în timp util a solicitărilor cetățenilor cu privire la nereguli/incidente ce pot afecta traficul, evaluarea rapidă, gestionarea și soluționarea acestora.Practic, aplicația este o alternativă modernă la instrumentele clasice prin care bucureștenii pot adresa sesizări de acest tip.


După înregistrarea în aplicație, utilizatorul poate semnala neregulile pe care le întâlnește, iar acestea sunt preluate în call-centerul dedicat.
Pentru fiecare tip de sesizare în parte, utilizatorul introduce adresa, o descriere și, opțional, poate adăuga fotografii relevante, de la fața locului.


Ulterior, acesta poate vizualiza un istoric a sesizărilor sale și statusul pentru fiecare în parte (noi, în lucru, soluționate). După instalarea aplicației, manualul de utilizare poate fi accesat din ecranul principal, butonul din colțul dreapta-sus.


Bucureștenii pot utiliza aplicația pentru a semnala, direct către Primăria Capitalei, neregulile întâlnite pe traseul utilizatorului care pot afecta buna circulație pe drumurile publice din București: parcaje neregulamentare, drum în lucru nesemnalizat, semafor nefuncțional, groapă carosabil, groapă trotuar, indicator degradat, lucrări civile pe carosabil etc.
Social Alert București


Ca și în cazul aplicației precedente, utilizarea se face, după instalarea pe telefonul mobil, prin intermediul unui cont, înregistrarea fiind realizată cu adresa de mail și parolă. 


Parking București

Pentru fiecare parcare identificată, aplicația afișează: denumirea parcării, numărul total al locurilor de parcare, numărul de locuri de parcare libere (caracterisitcă în curs de optimizare). 

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Gabriela, Firea, prezinta, patru, aplicatii, dedicate, bucurestenilor, Trafic, Alert, Bucuresti, WAZE