rss

Gabriela Firea si Daniel Tudorache blocheaza traficul pe Bulevardul Marasti din Sectorul 1

De ceva vreme cetatenii din Sectorul 1 care merg cu masina au fost socati sa vada cu autoritatiile blocheaza traficul pe o sosea importanta.

Gabriela Firea si Daniel Tudorache blocheaza traficul pe Bulevardul Marasti din Sectorul 1

Da este socant de vazut cum Gabriela Firea si Daniel Tudorache au decis ca una dintre cele mai importante bulevarde din Bucuresti sa fie lipsit de o banda de circulatie.

Este vorba de Bd Marasti care este acum amputat de o banda in zona Casin-Piata Presei Libere pe linia tramvaiului 41.Cine nu stie trebuie spus ca pe intreg traseul lui 41 exista doua benzi pe sens pentru ca aceasta linie leaga patru cartiere din Bucuresti care leaga peste 600.000 de locuitori.


In zona Casin-Piata Presei Libere acum soferii nu mai pot merge pe linia tramvaiului exact acolo unde arhitectii primariei au ales ca tranzitul sa fie realizat si pe terasamentul tramvaiului.
Acum Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 au montat limitatoare pentru ca masinile sa nu mai intre pe linia de tramvai, exact acolo unde era trasata linie punctata.


Cu aceasta decizie 50% din traficul din zona este obstructionat de care noile modele arhitecturale ale PSD Bucuresti.
Montarea de limitatoare pe zonele cu doua benzi pe sens este recomandata si logica pentru ca soferii sa nu treaca peste linia continua pe zona tramvaiului, insa sa blochezi complet o banda gandita sa fie destinata si mersului pentru autovechicule este incredibila.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
trafic bucuresti, trafic bd marasti, probleme delimitare trafic sector 1 marasti, probleme primaria sector 2, tramvai 41 bd marasti