rss

General Motors renunta la producatorul italian VM Motori

GM a decis sa renunte la producatorul de motoare diesel VM Motori.

General Motors renunta la producatorul italian VM Motori

Acum actioneratul firmei este detinut in totalitate de Fiat, iar gama de motoare V6 care a fost conceputa pentru lumuzinele Cadillac a fost oprita din productie.


Singurul motor diesel premium al celor de al VM Motori este un V6 de trei litri care echipeaza acum si gama Maserati plus modelele americane Jeep, motor care este puternic insa nu se poate ridica la nivelul unui diesel V6 Renault-Infiniti sau la nivelul unui CDI de la Mercedes.
Mai mult decat atat motoarele VM Motori de trei litri au avut cateva probleme cu fiabilitate pe modelele Lancia Thema 2013 si au fost rechemate in service.


Momentan despre diesel-ul care echipeaza noile Maserati Quattroporte si Ghibli nu se poate spune multe pentru ca parcul auto inca nu a parcus suficienti km pentru a se observa gradul de fiabilitate real.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
vm motori maserati, vm motori jeep grand cherokee, jeep motor mercedes, probleme motor vm motori, 1.3 multijet vm motori, consum motorina, distributie lant, probleme autoitalia, nu cumparati jeep, viteza maxima, distributie lant, probleme motoare vm motori