rss

Germanii de la TUV bat din nou campii! Dacia din 2009 este cea mai slaba ca fiabilitate

Autoritatea federala TUV a realizat un top al celor mai proaste masini in functie de anul de fabricatie si de problemele lor.

Germanii de la TUV bat din nou campii! Dacia din 2009 este cea mai slaba ca fiabilitate

Adica acum in 2019 vedem cum cei de la TUV au realizat un raport anual in care sunt vizate principalele masini second hand. Pe scurt TUV face un top in care sunt aratate cele mai bune insa si cele mai proaste masini SH care nu trebuie cumparate de catre clientii din Germania.


Ei bine in acest top vedem de fapt la capitolul CELE MAI PROASTE cam toate modelele Dacia construite in urma cu 10-11 ani, adica in anul 2009 cand Dacia chiar avea cea mai BUNA gama de masini din istorie la capitolul FIABILITATE.


Cine poate sa spuna ca motorul 1.6 MPI de 90 CP este un esec cand sunt si acum masini TAXI pe GPL cu peste 900.000 de km cu motorul original?


Cine poate spune ca modelul Logan MCV 1.6 16V are probleme de fiabilitate cand sunt mii de firme din Romania care au utilizat aceste masini sute de mii de km fara probleme serioase.


Ei bine noi cei de la Autolatest venim si spunem din nou ca NU ESTE RECOMANDAT sa te uiti la ceea ce spune TUV Germania pentru ca rezultatele lor sunt partinitoare cu industria auto germana.


Si ca fapt divers cine a uitat cum AutoBILD au testat si anulat in 2006 modelul Dacia Logan cand era o masina NOUA? Vezi articolul nostru de atunci AICI!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme raport tuv 2020, imagine dacia tuv report, dekra dacia, autobild dacia logan 2006, probleme corectitudine raport tuv