rss

Grecii au inceput sa toarne asfalt pe Lotul 2 al Autostrazii A10 lot 2 Sebes Turda

Grecii de la Aktor au inceput lucrarile la mult asteptatul LO@ al autostrazii A10.

Grecii au inceput sa toarne asfalt pe Lotul 2 al Autostrazii A10 lot 2 Sebes Turda

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, unde lucrările nu au evoluat satisfăcător, antreprenorul general Aktor a crescut mobilizarea. În acest sens este evidentă o sporire a numărului de utilaje și muncitori de pe lotul 2. 


Surpriza o reprezintă aducerea unei echipe de asfaltatori greci formată din circa 12 persoane care au stat 14 zile în carantină la sosirea în România.
După un început mai timid în zona Beldiu și asfaltările din ziua vizitei premierului Orban pe autostrada Sebeș-Turda, astăzi Aktor a început chiar să se grăbească între kilometrul 17 și 18, asfaltând de zor cu două finisoare simultan.


Autostrada Sebes-Turda are 70 de km, iar celelelate doua loturi au fost date în folosinţă în anul 2018. Valoarea investiţiei se ridică la 420 de milioane de euro, 85% din suma este din fonduri europene, iar restul de 15% de la bugetul de stat.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
autostrada A10 lot 2 Sebes Turda, muncitori greci autostrada A10 lot 2 Sebes Turda, cnair autostrada A10 lot 2 Sebes Turda, imagini lucrari autostrada A10 lot 2 Sebes Turda 2020, constructie autostrada A10 lot 2 Sebes Turda