rss

Guvenul PSD vrea autostrada Tg Mures-Iasi in timp ce Valea Oltului ramane de izbeliste

Guvernul PSD-ALDE vrea sa puna in miscare inceperea lucararile pentru autostrada Tg Mures-Iasi.

Guvenul PSD vrea autostrada Tg Mures-Iasi in timp ce Valea Oltului ramane de izbeliste

Toate bune si frumoase insa pentru Romania aceasta autostrada ESTE MAI PUTIN IMPORTANTA pentru tara in comparatie cu autostrada Pitesti-Sibiu.
De fap legarea Bucurestiului de restul Europei este cel mai important punct de dezvoltare al Romaniei pentru deceniile care urmeaza.


Nu spunem ca autostrada Moldova nu este importanta pentru Estul tarii, insa din punct de vedere economic aceasta nu are o valoare foarte mare asa cum este Pitesti-Sibiu.Pe locul secund in dezvoltarea economica a Romaniei este realizarea completa a Centurii Bucurestiului care sa lege autostrada A1 de A2. adica de a lega Constanta de restul Europei prin Bucuresti.


Vezi ce zic specialistii despre autostrada Modovei:
„In mod normal, toata autostrada, de la Targu Mures la Iasi, si Ungheni, inclusiv centura Iasiului si podul peste Prut catre Republica Moldova, este eligibila prin finantare prin fonduri europene. Este cuprinsa in POIM. Pe exercitiul acesta este cuprinsa inclusiv partea de documentatie, adica studiile de fezabilitate”, spune reprezentantul Pro Infrastructura.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Guvenul, vrea, autostrada, Mures-Iasi, timp, Valea, Oltului, ramane, izbeliste