rss

Guvernul PSD si CNAIR construiesc in tara centuri de ultima generatie! Bucurestiul ramane un ORAS CONDAMNAT

In ultimii 30 de ani toate guvernele care au condus Romania au ales sa condamne orasul Bucuresti.

Guvernul PSD si CNAIR construiesc in tara centuri de ultima generatie! Bucurestiul ramane un ORAS CONDAMNAT

Da Capitala tarii Bucuresti este un ORAS CONDAMNAT de catre politic pentru ca aici nu s-au construit nici macar 1 km de autostrada care sa devina o Centura Ocolitoare moderna.


Spre suprinderea soferilor in Bucuresti intra trei autostrazi relativ moderne insa nici una dintre ele nu este conectata cu o centura in regim de autostrada.Pe scurt daca pleci de la Pitesti la Bucuresti ajungi in 1.3 ore, iar daca pleci de la Militari pe centura spre autostrada A2 faci in medie 2 ore. De fapt in acest timp o masina mica poate ajunge de la Militari la Sibiu cu tot cu Valea Oltului si Dealul Negru.In acest an 2019 CNAIR se apuca de constructia autostrazilor la Satu Mare?!?!?, la Oradea, la Bacau, Suceava iar la Bucuresti nu gasim nici macar un muncitor pe santiere! Aici totul este blocat in timp pentru ca pentru orasul asta trebuie sa fie sufocat de inconpetenta!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
dancila psd guvern 2020, centura capitalei dancila psd, centura capitalei psd 2020, statiu lucrari centura capitala 2020, accident centura bucuresti, pasaj centura bucuresti berceni, pasaj centura domnesti