rss

Guvernul Romaniei reafirma urgenta in realizarea autostrazii de ocolire a Bucurestiului! Autostrada A0 2020

Ludovic Orban a declarat din nou ca Bucurestiul are nevoie neaparat de finalizarea autostrazii A0 care trebuie sa inlocuiasca vechea Centura a Capitalei.

Guvernul Romaniei reafirma urgenta in realizarea autostrazii de ocolire a Bucurestiului! Autostrada A0 2020

„Solicit sprijinul prefecturii şi primarilor care sunt prezenţi pentru proiecte importante de infrastructură. După opinia mea, cel mai important proiect de infrastructură care se va realiza în Bucureşti este autostrada de centură a Bucureştiului.


Cred că suntem singura capitală din Uniunea Europeană care nu are o autostradă de centură, chiar şi centura actuală nu are decât o jumătate realizată pe patru benzi şi este extrem de important şi pentru Ilfov şi pentru Bucureşti ca acest proiect să se deruleze cu viteză maximă. Evident, avem nevoie de susţinerea tuturor reprezentanţilor din administraţia guvernamentală şi o susţinere puternică din partea autorităţilor locale din judeţul Ilfov”, a spus Orban.El i-a spus noului prefect al judeţului Ilfov că, la 30 de ani de la Revoluţie, trebuie clarificată problema proprietăţii.


„Ar trebui pus punct problemei soluţionării pe cale administrativă a tuturor litigiilor, a tuturor hotărârilor judecătoreşti care au fost date în diferitele speţe, astfel încât să ştim că este clarificată problema proprietăţii şi procesul de restituire făcut legal, în mod evident, al proprietăţii private se finalizează”, a menţionat el.Orban a adăugat că este extrem de important să existe o comunicare între reprezentanţii Executivului din Bucureşti şi cei ai ‘Guvernului’ din Ilfov.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
centura a0 bucuresti, centura bucuresti 2020, ludovic orban centura bucursti 2020, lucrari autostrada a0 bucuresti 2020