rss

Hotii au inceput sa fure in Bucuresti catalizatoarele masinilor parcate! Politia este complet depasita

Nu de astazi furtul catalizatoarelor auto a devenit un sport national al hotilor profesionisti.

Hotii au inceput sa fure in Bucuresti catalizatoarele masinilor parcate! Politia este complet depasita

Politia Municipului Bucuresti a postat recent pe retelele de socializare un fragant in care au prins cativa hoti de catalizatoare din Sectorul 3.Ei bine acest furt de catalizatore este ceva normal in marile orase unde politia atat nationala cat si locala nu reuseste sa starpeasca acesti hoti cocalari care fura catalizatoarele masinilor parcate regulamentar.


Cele vanate catalizatoare sunt cele de la BMW si Mercedes pentru ca sunt amplasata longitudinal la jumatatea masinii, adica se pot fura mult mai repede decat cele ale motoarelor transversale.Mai jos prezentam cateva exemple de protectie a catalizatoarelor, protectii aparent improvizate insa care functioneaza fara probleme!


Si daca ne citeste biroul de presa al Politiei Romane poate se face un recensamant al romanilor de etnie roma care a revenit in tara si care in UK sau Franta se ocupau de furtul de catalizatoare! 


DESPRE CATALIZATOR:


Catalizatorul este o piesă destul de importantă a unei mașini.Rolul său este de a executa o ardere a gazelor de evacuare, pentru a nu elibera în atmosferă toate gazele nocive create de motorul mașinii, cum ar fi monoxidul de carbon, hidrocarburile și alte substanțe adicacente.


Pretul unui catalizator original depaseste in medie suma de 1500 euro, iar daca vorbim de un Mercedes sau BMW cu motoare V8 vorbim de doua catalizatoare pe fiecare evacuare care au un pret cumulat de peste 4.000 euro.Si tot pentru Politie incercati si site-urile tip OLX unde acesti hoti cocalari vand catalizatoarele cu preturi modice fata de cele noi.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Hotii, inceput, fure, Bucuresti, catalizatoarele, masinilor, parcate, Politia, este, complet, depasita