rss

Hyundai Automobile Agency din Tulcea au oferit suport tehnic echipajelor participante la competitia Danube Delta Rally

In perioada 4 – 6 iunie 2015 s-a disputat cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally. Marele castigator a fost echipajul Simone Tempestini / Dorin Pulpea.

Hyundai Automobile Agency din Tulcea au oferit suport  tehnic echipajelor participante la competitia Danube Delta Rally

Sigilarea, marcarea si verificarile tehnice aferente  echipajelor participante in competitie au fost realizate la locatia service Hyundai din Tulcea.


Hyundai Auto Romania a fost partener oficial al Danube Delta Rally 2015. Pe langa flota de unitati livrate,  importatorul a oferit si suport tehnic echipajelor inscrise in competitie. In acest sens, pentru o buna  desfasurare a evenimentului, sigilarea, marcarea si verificarile tehnice ale unitatilor auto inscrise in  competitie s-au desfasurat in locatia distribuitorului Hyundai din Tulcea – Automobile Agency.


Demersul  Hyundai a pus la dispozitia organizatorilor si concurentilor o platforma locala care a deservit comunicarea si remedierea situatiei tehnice a masinilor de concurs.  La aceasta editie a Danube Delta Rally au participat 54 de echipaje nationale si internationale, printre  care s-au remarcat Simone Tempestini, Dan Girtofan, Edwin Keleti si piloti straini precum Rashid Rashid  Al-Ketbi, Georgi Geradzhiev, Ekaterina Stratieva ambii din Bulgaria, dar si Tomas Pospisilik din Cehia. 


Marele castigator al Raliului Deltei a fost echipajul Simone Tempestini / Dorin Pulpea, care s-a impus atat  in European Rally Trophy, cat si in Campionatul National de Raliuri – Dunlop 2015. Pentru alinierea la  standardele FIA europene, traseul Danube Delta Rally a cuprins 11 Probe Speciale dintre care sase  distincte, desfasurate pe o lungime de aproape 140 km.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Hyundai, Automobile, Agency, Tulcea, oferit, suport, tehnic, echipajelor, participante, competitia, Danube, Delta, Rally