rss

Hyundai Motor Group lansează tehnologia de control a performanțelor automobilelor electrice

Tehnologia va permite șoferilor să acceseze șapte funcții importante de performanță prin intermediul telefoanelor smartphone.

Hyundai Motor Group lansează tehnologia de control a performanțelor automobilelor electrice

Hyundai Motor Group - din care face parte Kia Motors - a anunțatdezvoltarea tehnologiei pentru conectarea smartphone-urilor cu automobilele electrice, ceeace va permite utilizatorilor să personalizeze funcțiile de bază ale automobilului printr-oaplicație pentru smartphone - o inovație în premieră în industria auto.


Șoferii vor puteat utiliza această tehnologie pentru a adapta șapte funcții de performanță aleautomobilului, incluzând cuplul maxim al motorului, pornirea, intensitatea de accelerării șidecelerării, capacitatea de frânare regenerativă, limita maximă de viteză, responsivitateaautomobilului și utilizarea energiei în controlul climatizării.Pe măsură ce automobilele electrice își continuă expansiunea pe piață, în mod special înindustria de închiriere auto și în car-sharing, noua tehnologie va permite șoferilor să-șifolosească setările personalizate în orice automobil electric pe care îl conduc, descărcândprofilul lor de pe server.


Aplicația oferă setări optimizate pentru destinația dorită prin analizarea distanței rămase deparcurs și energiei electrice necesare. De asemenea, poate susține un stil de condus maisportiv prin recomandarea unor setări de performanță personalizate.


Autor: AL
Sursa: Autolatest

Hyundai, Motor, Group, lansează, tehnologia, control, performanțelor, automobilelor, electrice