rss

Iata ce poti vedea la Salonul Auto Bucuresti SIAMB 2012

Autolatest prezinta in premiera o lista completa cu toate noutatile prezente la primul Salon Auto Bucuresti SIAMB 2012.

Iata ce poti vedea la Salonul Auto Bucuresti SIAMB 2012

Marca Volvo, reprezentată de  Primus Auto, care va prezenta automobile din gama de modele S80, S60, C30, V60, XC60, XC70 si XC90.


Vizitatorii vor putea admira transpunerea în practică a simbolurilor designului Scandinav: talentul impecabil, simplitatea elegantă, funcţionalitatea şi siguranţa. Pentru ca totul să fie confortabil, sigur şi comod, proiectarea autovehiculului se realizează în jurul şoferului şi îi dau acestuia controlul deplin asupra maşinii. 


Standul Opel la SIAMB va reflecta cele mai recente verdicte ale analizei DEKRA, unul dintre liderii mondiali în domeniul expertizei în zona siguranţei, calităţii şi mediului înconjurător: modelele Opel Astra (2012), Insignia (2011), Corsa (2010) sunt campioni demonstraţi ai fiabilităţii auto.DEKRA îşi generează raportul anual asupra maşinilor rulate prin realizarea de evaluari pe opt clase de vehicule şi trei segmente de distanţă.


Conform rezultatelor raportului “Maşini Rulate DEKRA 2012”, în acest an Opel Astra este autovehiculul cu cele mai puţine defecte. Cu un index de 96.9 procente, Astra a reuşit cel mai bun rezultat dintre toate maşinile testate în categoria “Cel mai bun scor individual”. 


Publicul bucureştean va afla în ce constă oferta actuală disponibilă pentru cele trei modele, variantele de echipare şi motorizările propuse de Opel pentru Astra, Corsa şi Insignia. Opel  va prezenta la SIAMB 2012, în premieră naţională, modelul Opel Ampera – Maşina Anului 2012  în Europa, care va străluci ca o vedetă alături de campioanele fiabilităţii: Astra, Corsa şi Insignia. AAutoklass va prezenta la SIAMB 2012 o ofertă generoasă de automobile din noua gamă Mercedes -Benz.


O surpriză plăcută pentru vizitatori va fi, fără îndoială, Noul model A-Class, prezentat în premieră la Salonul Auto Geneva 2012.  Cu acest automobil, compania Mercedes-Benz deschide un capitol în totalitate nou în segmentul compact: deosebit de emoţionant în design, cu motoare puternice de la 109 CP la 211 CP, extrem de eficient, cu emisii de doar 99g/CO2/km. În acelaşi timp, noul model subliniază faptul că pentru Mercedes-Benz  siguranţa nu este o chestiune legată de preţ – specificaţiile standard includ, printre altele, sistemul radar de “Asistenţă în prevenirea coliziunii”. 


“A vine de la Atac: modelul A-Class este o declaraţie clară a noului dinamism al marcii Mercedes –Benz”, spunea Dr. Dieter Zetsche, Chairman al Consiliului de Administraţie al Daimler AG şi şef al Mercedes-Benz Cars. “Este complet nou, până la ultimul detaliu. În dezvoltarea industriei auto, nu ai prea des şansa să porneşti un proiect nou de la o foaie albă de hârtie. Inginerii şi designerii noştri au exploatat la maximum această oportunitate.”, a mai adăugat domnul Zetsche. Pe ultima sută de metri, AutoKlass mai adaugă în standul său la SIAMB: Mercedes-Benz SL-Class Roadster.


La SIAMB 2012, Chevrolet expune noua sa gamă de modele globale, care utilizează tehnologiile GM de ultimă generaţie. Vizitatorii vor putea admira: autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan şi hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva.


Toate modele Chevrolet oferă  un design deosebit, echipări bogate în dotarea standard,  un nivel înalt de siguranţă şi un raport calitate / echipări / preţ excelent. Toate modelele Chevrolet au fost testate după noile reguli – mult mai exigente – ale organizaţiei Euro NCAP şi au obţinut rezultate excelente privind siguranța. Noul Chevrolet Aveo / Sonic este cel mai sigur autovehicul din segmentul său.Legendarul Chevrolet Camaro va ocupa un loc de cinste, cu cei 432 CP ai săi, alături de celelalte modele Chevrolet: Spark, Aveo, Cruze, Orlando şi Captiva. 


Forza Rossa, va participa la SIAMB 2012 cu mai multe modele, printre care Lotus Evora, Lotus Exige S si Lotus Elise. Elementele aerodinamice si inovatiile tehnice ale unui Lotus (precum materialele usoare, spoilerul, extractorul sau aripa spate) sunt concepute special pentru a garanta sportivitate, performanţă maximă, precum şi o linie autentică. Pachetul Race, parte din DPM (Dynamic Performance Management), include un sistem de plecare de pe loc programată şi un reglaj optimizat al suspensiilor.


În plus, vizitatorii SIAMB 2012 vor putea admira în standul Lotus Forza Rossa modelul Evora S, cel cu care Politia Rutiera patruleaza pe Autostrada Soarelui pentru a-i prinde pe vitezişti, precum şi ultima generaţie a modelului Lotus Elise.Primăvara aceasta va mai aduce o premieră importantă pentru pasionații automobilelor sport de stradă din România: modelele exclusivistului constructor  britanic  Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012.


În cadrul acestui eveniment  publicul prezent va putea admira şi noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1, care va fi însoțit și de invitați supriză din cadrul staff-ului tehnic.


Una dintre noutăţile pe care le introduce Caterham România în segmentul automobilelor sport de stradă comercializate la noi este aceea că, pe lângă oferta de modele produse în prezent, va fi oferit și programul Caterham Experience, care va consta în sedinte de teste în cadru organizat atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. 


O altă noutate, dar de această dată în privința modelelor comercializate, este aceea că masinile se pot personaliza în orice variantă dorește clientul. Acesta își poate alege, pe baza unui configurator, culoarea, dungile  sau orice alt detaliu dorește. Practic fiecare client poate conduce un model unicat în lume.


Automobilele Caterham  se produc în serie limitată, iar pentru piața din Romania au fost alocate 12 mașini pentru 2012.Autoasia va participa la SIAMB 2012 ca reprezentant al mărcilor coreene Kia, Hyundai, Samsung.


Autoasia propune vizitatorilor două dintre cele mai economice şi ecologice automobile hibride care au intrat pe piaţa din România: Kia Forte Hybrid LPi si Hyundai Avante Hybrid LPi. Într-o lume în care poluarea excesivă, încălzirea globală şi epuizarea resurselor naturale reprezintă probleme majore ale mediului, producătorii coreeni propun noi standarde în construcţia de automobile: mai „verzi”, mai eficiente în funcţionare dar păstrând confortul, siguranţa şi performanţele tehnice, la nivelul segmentului din care fac parte. 


Ca membru al Asociaţiei Exportatorilor Coreeni, Autoasia îşi propune să ofere clienţilor din România cele mai noi modele ale producătorilor coreeni, în special cele ecologice bazate pe motorizări hibride sau electrice. BDT aliniază în standul SIAMB 2012 o întreagă gamă de modele Ford: GT, Focus, Cmax, Mondeo, Smax, Ranger, Fiesta, Ka, Kuga. SD Prestige încânta vizitatorii şi potenţialii clienţi cu oferte excelente din gama modelelor producatorului francez Citroen:  DS3, C3, C4, C4 Picasso, C5. 


Avia Motors prezintă la SIAMB 2012 modelele: Skoda Fabia, Skoda Octavia Tours, Skoda Octavia (cel mai bine vândut model de import în anul 2011) si Skoda Superb. Special pentru SIAMB 2012, Avia Motors oferă cadou clienţilor până la 3 vouchere Remat, la achiziţia unui automobil Skoda. 


Alto Syncro oferă la SIAMB 2012 modelele Seat Ibiza si Seat Leon la preţuri special reduse pentru vizitatorii-clienţi. Mit Motors prezintă la SIAMB 2012, în premieră naţională, modelul Isuzu D-Max, un pickup cu cabină simplă sau dublă, cu motorizare diesel şi cutie manuală sau automată. 


De asemenea, Mit Motors va prezenta publicului vizitator la SIAMB 2012 modelele Kia Rio - maşina anului 2012 în România, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia Sol FL, precum şi MPV-ul Kia Venga. În zona moto, la standul Ducati nimeni nu va putea sta indiferent în faţa unui Streetfighter, lansat în România la 25 februarie 2012. Are „doar” 132 CP la o greutate de 169kg şi va sta alături de Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike şi Diavel.  


MotoBoom va expune modele ale mărcilor Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki şi Yamaha. Arctic Cat va prezenta la SIAMB 2012, printre altele, vedeta absolută Wildcat 1000i H.O.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Iata, poti, vedea, Salonul, Auto, Bucuresti, SIAMB, 2012,