rss

Iata cele mai proaste masini din lume! Audi, BMW, Mercedes, Seat sauRenault?

Firmele de asigurari din Marea Britanie au decis sa faca un poret robot al celei mai proaste masini de pe piata.

Iata cele mai proaste masini din lume! Audi, BMW, Mercedes, Seat sauRenault?

Asigurarile mentioneaza drept cea mai proasta masina cea care se duce de cele mai multe ori in service datorita defectiunilor tehnice. Astfel, conform britanicilor cea mai proasta masina sunt de fapt cateva automobile care au prezentat de-a lungul anilor o rata a defectiunilor foarte mare. Prima pozitie este castigata fara drept de apel de catre modelul MG TF la capitolul motorizare.


Aceasta este urmata de modelul Land Rover Freelander care a prezentat cea mai putin anduranta transmisie dintre toate masinile de pe piata. Tot in acest top infam intra si modelul Audi A8 care se prezinta cu cele mai proaste frane ale industriei. Tot pe aceeasi pozitie se afla si modelele BMW echipate cu suspensia Motorsport greu de reparat si de reglat. Cel mai prost contact din lume este castiagat de catre Mercedes-ul Vito urmat la o distanta scurta de sistemul electric al modelului francez Renault Megane.


Cel mai prost sistem de aer conditionat se duce evident la marca iberica Seat cu ale sale Toledo si Alhambra. In total masina care primeste din partea britanicilor titulatura de NO BUY se duce in service in fiecare an cu reparatii de peste 2300 euro.Autor: AL
Sursa: Autolatest

Iata, cele, proaste, masini, lume, Audi, Mercedes, Seat, sauRenault