rss

Iata noua statii de taiere(banc taiere) Bosch PLS 300 2010

In luna mai, Bosch lanseaza Bosch PLS 300, o statie de taiere usor de manevrat care permite executarea de lucrari de taiere cu fierastraul intr-un mod sigur si precis.

Iata noua statii de taiere(banc taiere) Bosch  PLS 300 2010
Astfel, pasionatii de bricolaj se pot transforma in mici mesteri profesionisti.

Situatia financiara indeamna tot mai multe persoane sa devina din ce in ce mai creative, lansand astfel o noua moda a activitatilor de bricolaj. Astfel, Do-it-yourself-ul a devenit un hobby din ce in ce mai prezent si in Romania. Adesea este mai avantajoasa executarea cu forte proprii a lucrarilor de renovare, iar mesteritul in jurul casei poate deveni chiar un mod distractiv de petrecere a timpului liber.

Sculele electrice moderne, de calitate, usor de manevrat, permit atat barbatilor, cat si femeilor sa execute usor lucrari de DIY.

Acesta este motivul pentru care Bosch lanseaza noul banc de lucru pentru bricolaj: Bosch PLS 300. Bosch propune noua statie de taiere in locul folosirii ca suport pentru taierea cu ferastraul a mesei de la bucatarie, de exemplu, eliminand astfel urmele de taieturi de pe mobila, dar si lipsa de precizie a lucrarii efectuate.

Cu statia de taiere usor manevrabila PLS 300 de la Bosch, de doar 3,2 kg, pot fi executate taieri cu ferastraul vertical, care devin astfel nu numai foarte sigure, ci si extrem de precise. Elementul esential al statiei de taiere universale este canalul de ghidare din aluminiu, care orienteaza talpa ferastraului vertical, iar prin aceasta, si panza de ferastrau.

Astfel, este exclusa clatinarea sau inclinarea gresita a ferastraului.

Statia de taiere este adecvata pentru toate ferastraiele verticale, cat si pentru cele cu o placa de baza lata de 67,45 mm (+/- 0,15 mm).

Sistemul modular foarte flexibil este ideal pentru taieri cu sistem de ghidare executate in lemn, aluminiu sau material plastic, pe scurt, pentru toate materialele care pot fi prelucrate cu ferastraul vertical. La statia de taiere pot fi reglate unghiuri exacte (intre -450 si +450), astfel incat nici peretii strambi din cladirile vechi nu mai constituie o problema.

Statia de taiere PLS 300 este adecvata pentru toate lucrarile de renovare. Taierea exacta a pragurilor de trecere din aluminiu, a parchetului laminat, parchetului clasic, scandurilor de dusumea, plintelor, canalelor pentru cabluri, scandurilor si sipcilor pot fi executate fara probleme.

Astfel, de la confectionarea ramelor de tablouri si pana la aplicarea de sipci profilate pe piesele de mobilier, (aproape) totul este posibil.Autor: Al
Sursa: Autolatest & Bosch Romania

Iata, noua, statii, taierebanc, taiere, Bosch, 2010