rss

Imagini in premiera cu noua Kia XCeed 2019! Vom avea si o versiune PHEV

Kia XCeed a fosta lansata oficial pentru piata auto din Europa.

Imagini in premiera cu noua Kia XCeed 2019! Vom avea si o versiune PHEV

Noul model face parte din segmentul crossover, respectiv are o garda la sol mult mai mare si o protejare speciala a caroseriei.


Propulsie plug-in cu emisii scăzute și capabilități de condus 100% electriceNoile versiuni Plug-in Hybrid ale modelelor Kia XCeed și Ceed Sportswagon oferă oalternativă convingătoare pentru modelele convenționale cu motoare pe benzină și diesel.


Noul sistem de propulsie combină un pachet de baterii litiu-ion de 8.9 kWh, un motor electricde 44.5 kW și un motor în patru cilindri ‘Kappa’ eficient, de 1.6 litri GDi (injecție directăbenzină).
Puterea totală a sistemului de propulsie este de 141 CP, cu un cuplu maxim de265 Nm, permițând modelului Ceed Sportswagon să accelereze de la 0 la 100 kmh în 10.8secunde, iar modelului Kia XCeed în 11.0 secunde.


Sistemul de propulsie este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj și șase trepte (6DCT),permițând șoferilor să schimbe chiar ei vitezele, pentru un stil de condus mai captivant decâtalte automobile cu sistem de propulsie hibrid, echipate cu transmisia e-CVT (electroniccontinuously-variable transmissions).
Transmisia tradițională e-CVT hybrid convertește oparte din puterea motorului termic prin motorul electric, rezultând o pierdere de putere dinconversia energiei.


Transmisia 6DCT Kia este diferită, permițând ca toată puterea - atât amotorului electric cât și a motorului termic - să fie transferată în paralel către transmisie, cu opierdere minimă de energie.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
test drive Kia XCeed 2019, drive test Kia XCeed 2019, consum Kia XCeed 2019, pret Kia XCeed 2019, review Kia XCeed 2019, garda la sol Kia XCeed 2019, motoare Kia XCeed 2019