rss

Importanta unei anvelope de iarna. Anvelope de iarna vs allseason?

Cand vine iarna posesorii de automobile incep sa treaca printr-un calvar greu de descris in Romania deoarece acestia trebuie sa infrunte pe langa un trafic mult ingreunat si omniprezenta zapada de pe carosabil.

Importanta unei anvelope de iarna. Anvelope de iarna vs allseason?
Aceasta este frumoasa la munte, este extraordinara pe cine stie ce partie din Austria, insa pentru masina zapada se transforma repede intr-o mare problema.

Pentru a ne echipa masina corespunzator trebuie sa cumparam patru anvelope speciale de iarna, iar cea mai usoara cale este un search pe internet.

Aici o sa gasim o multime de comercianti atat din Bucuresti cat si din afara sa, singurul detaliu comun fiind un pret de achizitie diferit.

Unii comercianti ofera aceeasi anvelopa mai scump decat altii insa ofera un montaj gratuit. De cele mai multe ori cei care vand anvelope de iarna se ofera sa pastreze spre depozitare cauciucurile de vara care sunt scoase de pe masina dumneavoastra.

Altii sunt situati prea deparete de orasul unde locuiti, detaliu care poate parea descurajant la inceput insa trebuie sa luati in calcul raportul distanta-consum-pret. Dupa un asemenea calcul aceeasi anvelopa ar putea sa fie mai ieftina daca este cumparata din alta localitate chiar daca trebuie sa parcurgeti o distanta de 200 km pentru a ajunge la comerciant.

Deci, daca vreti anvelope de iarna Autolatest recomanda o prospectare serioasa a pietei de profil deoarece anvelopa este aceeasi la toti comerciantii.

Mai mult, daca urmeaza sa achizitionati acest tip de cauciuc trebuie neaparat sa cumparati un set complet de 4 bucati. Daca sunt doar doua stabilitatea masinii pe zapada nu se amelioreaza considerabil fata de echiparea de fabrica.

Trebuie stiut faptul ca sistemul de stabilitate ESP actioneaza pe toate cele patru roti.

Pentru a intelege mai bine situatia vanzarilor de anvelope de iarna am efectuat un mic search online. Rezultatele sunt reprezentative.

Autor: Al
Sursa: Autolatest

Importanta, unei, anvelope, iarna, Anvelope, iarna, allseason