rss

In atentia CNAIR! Vezi cum arata podul de la Genova care a cauzat tragedia

In urma cu ceva vreme un pod extrem de vechi din Genova se prabusea si aducea moartea a zeci de soferi.

In atentia CNAIR! Vezi cum arata podul de la Genova care a cauzat tragedia

Conform specialistilor acest pod trebuia sa cedeze cu mult timp in urma pentru ca echipele de mentenata nu au reusit sa remedieze gravele probleme de structura.Acum vedem in premiera si imagini cu celebrul pod hobanat, imagini datate inca inainte de producerea tragediei.


Pe scurt, vorbim de o degradare nepermisa a sa, iar acum suntem curiosi a vedea cum se comporta podurile din Romania construite in anii 80 de catre Ceausescu.
Cititorii Autolatest sunt rugati sa trimita la redactie imagini cu podurile din Romania care au aceeasi uzura precum cel din Genova, imaginile atasate fiind destul de importante.


CNAIR spune ca nu sunt probleme, insa poate si din cauza faptului ca nu a cazut nici unul momentan!Imaginile cu podurile din Romania degradate se pot trimite la redacti pe adresa autolatest@gmail.com sau direct pe pagina noastra de Facebook.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
poduri probleme romania, pod rutier degradat, imagini pod cazut genova inainte de tragedie, uzura pod rutier, degradare beton pod rutier, degradare traverse pod rutier, siguranta rutiera poduri romania