rss

In Bucuresti cel mai rapid mijloc de transport ramane masina personala! STB-ul este mai lent cu 30 de minute

Foarte multe orase din Europa militeaza ca emisiile de noxe sa scada, primarii crescand taxele pentru masinile personale.

In Bucuresti cel mai rapid mijloc de transport ramane masina personala! STB-ul este mai lent cu 30 de minute

De fapt marile orase forteaza soferii sa-si lase masnile acasa pentru a merge cu transportul in comun, mult mai eficient si ecologic.


De exemplu in Olanda de la o distanta de 50 km in afara Amesterdamului daca mergi cu 1 autobuz si 1 tren ajungi in centrul orasului in maxim 45 de minute.In Bucuresti toti primarii vor ca masinile personale sa fie lasate pe dreapta pentru a merge cu RATB sau STB, insa in realitate adevaraul este complet diferit.


De exemplu daca pleci la ora 18 din zona Expozitiei pana in zona Berceni Drumul Binelui faci cu STB-ul asta modern in medie 1 ora si 20 de minute. Cu masina faci 54 de minute in ciuda traficului.
Adica, ajungi mai repede in Bucuresti de la munca spre casa cu masina personala in detrimentul autobuzului! STB are mari probleme cu eficienta sa la orele de varf!


Pe sos distanta este parcursa in 3 ore, iar cu bicicleta timpul mediu este de 28 minute, asta daca se poate merge pe sosea!
Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
probleme trafic bucuresti, prima zi de scoala trafic, imagine stb 2019, trafic firea 2019, ambuteiaj trafic bucuresti 2019, masina mai rapida decat ratb, probleme ratb stb 2019