rss

In Bulgaria un Ford Fiesta nou costa cu 3.000 euro mai putin decat in Romania

Autolatest prezinta un nou exemplu de masina care este mult mai scumpa in Romania decat in alte tari din zona.

In Bulgaria un Ford Fiesta nou costa cu 3.000 euro mai putin decat in Romania

Exemplul luat astazi este cel al noii generatii Ford Fiesta intr-o varianta de baza echipata cu AC manual si motorizarea clasica 1.1 de 70 CP pe benzina.Acest model este vandut direct pe site-ul Ford Bulgaria cu un discount incepand cu suma de 23.000 LEVA cu TVA inclus, adica un pret real de 12.135 euro! Adica bulgarii au un TVA mai mare, 20% si ofera aceeasi masina cu un pret real mai mic de 3.000 euro decat ce oferit de configuratorul Ford Romnia.
La noi aceeasi masina in varianta Trend cu aceeasi motorizare cost fata AC peste 14.000 euro, iar daca alegem aceasta optiune si punem si geamurile electrice ajungem la un pret total cu TVA de 19% de 15.150 euro.


Adica bulgarul plateste mai putin cu 3.000 euro decat romanul pentru aceeasi masina, lucru sesizat si atunci cand am vazut cat costa un Ford in Ungaria! Vezi diferentele AICI!Dealerii auto din Romania in continuare vand masini CU PRETURI FOARTE MARI IN COMPARATIE CU TARILE VECINE, politica greu de inteles daca ne uitam si la faptul ca Romania arec cea mai mica putere de cumparare!
s Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret ford bulgaria vs romania, pret romania ford mai mare decat in bulgaria, probleme ford fiesta romania, fiesta pret bulgaria oferta 2020, de ce mai bine cumperi ford din bulgaria decat din romania