rss

In Bulgaria un Mercedes C180 NOU este mai ieftin cu 4500 euro comparat cu aceeasi masina IDENTICA in Romania

In urma ce ceva vreme comaparam preturile de achizitie ale unui Mercedes Clasa A in Ungaria si aceeasi masina in Romania.

In Bulgaria un Mercedes C180 NOU este mai ieftin cu 4500 euro comparat cu aceeasi masina IDENTICA in Romania

Diferenta de pret reala atingea datorita nivelului de echipare diferit aproape 10.000 euro in defavoarea clientului din Romania.


Acum am ales a compara un Mercedes Clasa C NOU NOUT in Bulgaria si aceeasi masina in Romania, pretul real fiind si de aceasta data cu peste 4500 euro mai mare pentru clientul din Romania.


Aceasta politica de vanzari a celor de la Mercede Romania forteaza clientii de la noi sa mearga sa-si cumpere aceeasi masina in tari precum Buglaria sau Ungaria pentru ca aproape 5.000 euro mai putin nu inseamna totusi o suma mica.Motorul vizat este cel mic pe benzina care echipeaza modelul C180 si care ofera o putere maxima de 156 CP, pretul in Buglaria fiind de 55 545,57 LEVA ( 28115 euro cu TVA 19%),  in timp ce aceeasi masina in Romania costa incepand cu 32.832,10 Euro TVA inclus.
Diferenta de peste 4500 euro nu poate sa fie explicata in nici un fel, iar celebra RABLA nu aduce decat o reducere de pana la 1500 euro din pretul initial! Adica in Bulgaria si fara rabla masina costa mult mai putin decat cea din Romania.


Preturi Mercedes Bulgaria AICI!Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
pret mercedes romania prea mare, pret nou mercedes prea mare, mercedes mai ieftin in bulgaria decat in romania, diferente pret romania bulgaria mercedes, probleme mercedes, autolatest recomanda achzitia masinii din bulgaria, recomandari achizitie masina noua, preturi umflate mercedes romania