rss

In caz de accident masinile cu GPL sunt mult mai sigure decat cele fara GPL

Aceasta este concluzia specialistilor din Polonia care au decis sa efectueze un crash test cu instalatia Tomasetto STAG 2018.

In caz de accident masinile cu GPL sunt mult mai sigure decat cele fara GPL

Acum putem spune ca in caz de accident masina echipata cu GPL nu are probleme de siguranta pentru ca toate cele trei sisteme de siguranta ale unei instalatii Tomasetto STAG FUNCTIONEAZA FARA PROBLEME.
In caz de impact vezi cum se comporta un model Astra G de generatie mai veche care, la o coliziune de 54 km/h masina se deformeaza insa butelia toroidala ramane intacta ( adica nu se pierde GPL in caz de impact).


In aceeasi serie de teste a fost testata si o butelie cilindrica de 55 litri care la randul sau NU A AVUT PROBLEME IN CAZ DE ACCIDENT.


Citeste mai multe aici!SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:


3 ani garantie fara limita de km!


Tel:+ 0721.910.970


De Luni-Vineri interval 10-19Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
gpl in caz de gpl, butelie gpl accident, cum se comporta masina gpl in caz de accident, butelie gpl accident, impact gpl, rezistenta butelie gpl, rezistenta butelie toroidala gpl accident, imagini butelie gpl intact accident, siguranta masini gpl, gpl nu expodeaza, benzina da explodeaza, tomasetto stag accident, monteaza gpl sector 6, monteaza gpl bucuresti, instalatii gpl bucuresti, pret redus tomasetto stag, service gpl tomasetto