rss

In caz de pandemie nu uita de masina ta hibrid sau electrica! Noi probleme pentru masinile eco

Industria auto se afla intr-o situatie extrem de grava in aceste momente si se pare ca a uitat sa dea sfaturi de mentenanta pentru masinile electice.

In caz de pandemie nu uita de masina ta hibrid sau electrica! Noi probleme pentru masinile eco

Acum cand ne aflam intr-o stare de pandemie totala cei care conduc o masina hibrid nu trebuie sa uite ca trebuie sa mearga in parcare sa porneasca cel putin 30 de minute masina la fiecare doua saptamani.Este necesar acest procedeu cu toati consumatorii opriti pentru a incarca micutul acumulator. Daca masina nu mai are benzina trebuie neaparat sa o alimentezi dupa care faci incarcarea sa in parcare.


Pentru cei care au garaj nu uitati sa deschideti usa pentru ca motorul pe benzina urmeaza sa se porneasca de cateva ori in cele 30 minute.


Problema PHEV!
Pentru cei cu maisni PHEV sau Electrice trebuie spus ca exista limita de minim 10% din acumulatori care nu trebuie depasita! Adica nu lasa bateria sa se descarce sub aceasta valoare pentru perioade mari de timp pentru ca sunt sanse sa chemi o platforma dupa trecerea pandemiei.


Sfatul nostru este sa tineti cont de sfaturile fiecarui constructor in parte, adica sa cititi bine manualul de utilizare inainte de a abandona masina in parcare!

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
panedmie masini electrice, probeleme stocare masini phev, acumulator phev stationare, probleme masini hibrid probleme acumulator, masini hibrid fara curent