rss

In timp ce Fiat are ZERO stele de siguranta modelul Hyundai Kona primeste un punctaj maxim

Noul Hyundai Kona a obtinut calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.

In timp ce Fiat are ZERO stele de siguranta modelul Hyundai Kona primeste un punctaj maxim

Modelul Hyundai a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta careevalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP. Aceasta distinctie plaseaza noul SUV declasa B in topul celor mai sigure si echipate autovehicule din segmentul din care face parte.Kona ainregistrat rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sistemede siguranta.


Rezultatul evidentiaza inca o data angajamentul Hyundai de a livra tehnologie accesibila unui numar tot mai mare de clienti a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.


Pachetul Hyundai SmartSensePentru a respecta cele mai inalte standarde de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense™ integreaza celemai recente sisteme de siguranta.


Dintre acestea, asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA) a avut unrol foarte important in succesul realizat. Sistemul avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitiavolanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.
Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cudetectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a careiintensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand ocoliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km / h.

Autor: AL
Sursa: Autolatest

Tags:
siguranta Hyundai Kona, euroncap Hyundai Kona, crash test Hyundai Kona, imagini Hyundai Kona euroncap, test drive Hyundai Kona, drive test Hyundai Kona romania